Styrelsen i Orefields Raise Boring har utsett Johan Tingström till ny vd i bolaget. Johan tillträder den 1 december och efterträder Michael Ahlander som nu går vidare till annan verksamhet.

– Jag är stolt och glad över att kunna presentera Johan Tingström som ny vd, säger styrelseordförande NilsGunnar Bergström. Johan är en kompetent ledare med bred erfarenhet inom process- och verkstadsindustrin där han har arbetat i ledande befattningar med fokus på planering, logistik, affärssystem och produktionsutveckling. Jag är övertygad om att han kommer att kunna vidareutveckla och leda Orefields Raise Boring till nya framgångar.

Johan Tingström är Kirunabo och kommer närmast från iTid Tarinfo AB som levererar konsulttjänster inom logistik och produktion i Norr- och Västerbotten.

– Jag är hedrad över att få ta över som vd och laddad inför utmaningen att få leda ett företag med så stark kompetens och utvecklingspotential, säger Johan Tingström. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Orefields medarbetare, styrelse och kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling och bli ett av de ledande bolagen inom branschen.

JohanTingstrom_p1

Orefields Raise Boring
NilsGunnar Bergström, styrelseordförande
Mobil: 070-657 38 80
E-post: nilsgunnar.bergstrom@orefields.com