Orefields har senaste året gjort rejäla satsningar med nya investeringar och ett utökat ännu starkare team. Nu har Michael Ahlander anställts som vd för att fortsätta att leda arbetet framåt.

ore_micke

Orefields kom in som en ny aktör inom Raise Boring 2010. Med handplockad personal med lång och internationell erfarenhet blev bolaget snabbt ett nytt alternativ för utförande av Raise Boring-tjänster med uppdrag inom gruvnäring, vattenkraft och infrastruktur.

Med fokus på kvalitet och ”ordning och reda” har man strategiskt fortsatt sin resa mot att leverera med högsta precision för de mest krävande kunderna.

Orefields har sin bas i Kiruna och har för närvarande uppdrag i norra Sverige och Finland, men siktet är inställt på att även utföra internationella uppdrag runt om i världen.

Michael kommer senast från Swerock AB där han har jobbat som projektledare och logistikchef. Han har bra erfarenhet av att arbeta med etableringar på nya marknader och siktet är inställt på att bredda Orefields marknad.

– Orefields har etablerat sig som en pålitlig leverantör inom gruvindustrin nu ska vi bredda vår marknad och bli en självklar leverantör inom infrastrukturprojekt, säger Michael Ahlander.

Orefields har idag 14 anställda och och tre Raise Boring riggar som just nu rullar i Kiruna, Malmberget och Kittilä.